Huisgroepen

Bij elk Vlaams gezin wordt het leven geleefd aan de keukentafel. Daar worden groentjes gesneden, gekookt en gegeten. Daar wordt verteld hoe dagen zijn geweest en huiswerk gemaakt. Daar worden de facturen betaald en ruzies uitgevochten.

Als onze kerk een familie is, dan zijn de huisgroepen de gezinnen die rond de keukentafel komen om het leven te leven. De inhoud van wat deze groepen doen, is dan ook heel divers, maar altijd heeft het als doel om samen te ontdekken wat het leven is dat Jezus is komen brengen.

We ontmoeten elkaar bij Tonny en Thomas thuis (Duinkerkestraat 14) en volgen deze agenda:

No event found!

Heb je geen idee wat je moet denken van God en geloven?

Alpha is de perfecte plek om al je vragen te stellen. Bij Alpha willen we ruimte creëren om ons de vraag te stellen: is dit alles of is er meer? Daarnaast willen we ook kijken naar welk antwoord het christendom op die vragen tracht te geven.

Elke keer beginnen we met een ludieke opener om daarna een filmpje te bekijken over verschillende thema's als gespreksopener. Aan de hand van dat filmpje hebben we dan een groepsgesprek. Geen opmerking of vraag is te gek om genoemd of gesteld te mogen worden.

Wil je graag meer? Weet je het allemaal niet zo goed? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar Jezus? Dit is dan zeker de plek voor jou.

Wil je graag meedoen? Neem dan zeker contact met ons op.

"Ik ben gekomen om leven te geven en wel in overvloed"

– Jezus